Dr. Andreea Picu Endocrinolog

întrebări frecvente

Bine ați venit la pagina noastră de Întrebări Frecvente! Aici vă oferim răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le primim de la clienți și vizitatori. Este locul unde puteți găsi informații utile și detalii despre produsele și serviciile noastre, procedurile noastre, politica noastră și multe altele. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să explorați secțiunile de mai jos sau să ne contactați direct. Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți toate informațiile de care aveți nevoie.

Dieta Kyminasi este o dieta normocalorica care asociaza un program dietetic personalizat cu folosirea unui tratament biofizic cu ajutorul unui dispozitiv medical de clasa 1 care vine aplicat in regiunea subombilicala cu ajutorul unui plasture.

  • Dispozitivul Kyminasi este un mic disc metalic care se aplică sub buric cu ajutorul unui plasture. Este încărcat cu frecvențe biofizice specifice care îmbunătățesc metabolismul, reduc intoleranțele alimentare și încurajează organismul să ardă propriile grăsimi.

Avantajele dietei sunt numeroase, avand nu doar un efect estetic ci si din punct de vedere metabolic hormonal

  • in Dieta Kyminasi sunt recomandate legume, fructe proaspete, peste si carne slaba si pe parcursul fazelor de dieta vor fi reintegrate in mod treptat toate alimentele mentinad in final doze reduse de lactate, alcool si zaharuri.

Nu exista controindicatii stricte Dar este de evitat in caz de sarcina, infectii, boli renale, pulmonare cardiovascolare necompensate. Pacientii care sunt in tratament cu antidepresive prezinta rezultate mai reduse motiv pentru care nu este indicat acesta clasa de pacienti.

  • In timpul dietei Kyminasi se pot efectua exercitii fizice dar trebuie concordat cu medicul pentru a avea un efect armonios de scadere in greutate fara a pierde masa musculara pentru a introduce o cantitatea personalizata de proteine in functie de tipologia activitatii fizice pentru evitarea piederii masei musculare.
  • Durata programului variază în funcție de obiectivele de pierdere în greutate. Există programe care durează de la 3 săptămâni până la 7-8 luni, în funcție de cantitatea de greutate pe care doriți să o pierdeți in functie de numarul de kilograme in exces care doriti sa le pierdeti.
  • După finalizarea programului, este important să mențineți o alimentație echilibrată și să urmați recomandările pentru a menține rezultatele obținute. Dieta Kyminasi include și o fază de stabilizare pentru a ajuta participanții să mențină greutatea pierdută
  • Rezultatele pot varia în funcție de individ, dar mulți participanți observă schimbări în greutate și în starea generală de sănătate în câteva săptămâni de la începerea dietei.

Dorești să te programezi la o consultație cu dr. Andreea Picu?

Aici ai pașii pe care trebuie să-i urmezi

1

Completează formularul de contact de pe pagina "FORMULAR DE CONTACT"

2

Îți vom răspunde în cel mai scurt timp prin E-mail cu data și ora disponibilă pentru consultație

3

Te așteptăm la programare la data și ora stabilită

Formular pentru programare